PROF. LIISA LINKO-MALMIO –PALKINTO HELSINGIN JUNIORIJOUSILLE

Itä-Helsingin musiikkiopiston orkesteri Helsingin Juniorijouset on saanut Lions Club Helsinki-Töölön myöntämän Prof. Liisa Linko-Malmio –palkinnon. Perusteena mainitaan: ”Pitkäkestoinen, tuloksellinen musiikkikasvatustyönne on tuottanut paljon iloa ei vain opiskelijoillenne vaan myös suurelle kuulijakunnalle niin Suomessa kuin sen rajojen ulkopuolella.” Palkinto luovutettiin juhlakonsertissa Temppeliaukion kirkossa Suomen itsenäisyyden 95-vuotispäivänä ja se on euromäärältään Suomen itsenäistymisvuosiluvun suuruinen.

HELSINGIN JUNIORIJOUSTEN JOULUKONSERTTI 20.12.2012

Juniorijousten orkestereita - Helsingin Juniorijousia, Helsingin Lapsijousia ja Viikariorkesteria - on vielä ennen joulua tilaisuus kuulla joulukonsertissa, joka pidetään Matteuksen kirkossa (Turunlinnantie 3, Itäkeskus) torstaina 20.12.2012 klo 18:00. Konserttiin on vapaa pääsy.

Orkestereiden omien esitysten lisäksi konsertissa kuullaan vielä kerran syksyn barokkiprojektin yhteisnumerot, jotka Musiikkitalon konsertissa tekivät suuren vaikutuksen sekä yleisöön että musiikkikriitikkoon.