JUNIORIJOUSET MUKANA SUURESSA BAROKKITAPAHTUMASSA 25.11.2012

Juniorijousten syksyä on hallinnut barokkimusiikki, johon on perehdytty omien opettajien lisäksi myös Suomalaisen barokkiorkesterin barokkispesialistien opastuksella. Kaikki Helsingin Juniorijousten kolme orkesteria eli Viikarit, Lapsijouset ja Juniorijouset ovat mukana Suomalaisen barokkiorkesterin mahtavassa projektissa, jolla on kuvaava nimi – Concerto grosso. Projekti huipentuu Helsingin Musiikkitalossa 25.11.2012 järjestettävään tapahtumaan. Juniorijousten lisäksi mukana on Itä-Helsingin musiikkiopiston cembalisteja ja kitaristeja sekä soittajia useasta muusta opistosta. Parhaimmillaan lavalla on n. 250 lasta ja nuorta.

Lisätietoja:
http://www.fibo.fi/suuri-soitto.html

JOULUKONSERTTI
Helsingin Juniorijousten perinteinen joulukonsertti pidetään tänä vuonna Matteuksen kirkossa Itäkeskuksessa torstaina 20.12.2012. Konsertissa esiintyvät Viikariorkesteri, Helsingin Lapsijouset ja Helsingin Juniorijouset. Orkestereita johtavat Yvonne FryeHeidi VikstenPirkko Simojoki ja Jukka Rantamäki. Vapaa pääsy, tervetuloa!